Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

marrigje

Geschreven op: Dinsdag 6 Januari 2009 om 23:35
Ongepast of beledigend?

hallo
wil graag weten of er al meer vrouwen zijn die de voor en tegens aan mij kunnen vertellen over die duitse kliniek (heino nieland) heb zelf 30 jan. een afspraak maar lees op deze site verschillende nare dingen en weet het nu niet meer.
heb zelf al 10 jaar migraine slik daar imigran 100 voor bij een aanval en sinds 2 jaar topamax (4 pilletjes per dag) had elke maand voor de menstuatie 7 tot 10 dagen migraine nu terug gebracht tot 3 dagen en soms een maand zelfs 1 dag maar wil er graag helemaal van af en daarom had ik een afspraak gemaakt bij die duitse kliniek naar het zien van de tv uitzending bij zembla (zag er hoop vol uit)
hoop gauw iets van jullie te horen
groetjes Marrigje (43 jaar) 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 9 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9]

Geschreven door: wen op Woensdag 7 Januari 2009 om 09:06 Ongepaste reactie?

Hoi Margje
Ik ben 1 van die mensen die een negatief bericht over hem hebben achtergelaten.
Krijg je het vergoed van je verzekering? ,dan kan het nooit kwaad om te luisteren wat hij te zeggen heeft.
Ik heb nog nooit een positieve ervaring gehoord van iemand. Ook niet via het andere forum (kopzorgen).
Vooral belangrijk (maar dat is altijd), dat je goed luisterd en niet meteen beslissingen neemt. Dwing jezelf om er eerst thuis over na te denken, en zaken op een rijtje te zetten. Het is verleidelijk als hij meteen roept dat hij je kan genezen om ja te zeggen, maar kan ook gevaarlijk zijn. (hij geeft bijv injecties in de eierstokken, hals enz).
Ben reeel, jij weet ook dat het wondermiddel niet gestaat. Als hij het werkelijk heeft was hij allang miljonair en werkte hij niet meer. En werkte de rest van de wereld er ook mee.
Stel vragen, probeer er achter te komen wat zijn visie is en zijn doelen. Ik ga zelf bijv naar een osteopaath. Die zegt eerlijk dat hij migraine niet kan genezen, maar de bijkomende klachten wel wat verminderen waardoor het hanteerbaarder wordt.
De hoop op het ultieme middel dat migraine doet verdwijnen houden we allemaal, maar blijf met beide benen op de grond, laat je niet gek maken.
veel succes.
gr wen


Geschreven door: marrigje op Woensdag 7 Januari 2009 om 14:29 Ongepaste reactie?

bedankt voor je snelle reactie wen ik zal er zeker goed over nadenken hoop dat er nog meer mensen zullen reageren (op die andere site kopzorgen kan ik trouwens niet inloggen doet en niet)


Geschreven door: wen op Maandag 12 Januari 2009 om 08:03 Ongepaste reactie?

HOi Marrigje
Jammer dat je niet kunt inloggen daar, want er is deze week weer een nieuw topic geopend over dr Nieland en zijn kliniek.
succes gr wen


Geschreven door: donna op Vrijdag 23 Januari 2009 om 14:42 Ongepaste reactie?

Hallo Marrigje.

Ik heb ook de uitzending van Zembla gezien. Was helemaal verrast toen ik een vrouw hoorde praten die bij dokter Nieland is geweest en nu al een half jaar van haar migraine af is. Ik heb ook een afspraak gemaakt en moet 12 maart naar Duitsland. Ik was ook een beetje teleurgesteld over alle negatieve berichten die ik las over dokter Nieland. Weer een stukje hoop weg. Maar misschien zijn er ook mensen die er wel baat bij hebben gehad.En er zijn meer natuurgenezers die wel goed werk doen en die ook niet worden erkend omdat de farmaceutische industrie niet aan ze verdienen kan. Dus ik twijfel. Zou jij, omdat jij eerder naar Duitsland gaat, mij je ervaring willen vertellen?


Geschreven door: Caty op Donderdag 16 April 2009 om 07:50 Ongepaste reactie?

Hoi Marrigje,
Toevallig ben ik ook bezig geweest om naar Heino Nieland te gaan, en heb dan ook een verwijskaart bij de arts gehaald, hij vond het onzin wat Heino doet, maarja een arts staat meestal niet zo positief naar natuurartsen toe. Nu ken ik een andere natuurarts en heb hem om zijn mening gevraagd en ook hij had zo zijn twijfels. Ben je al geweest toevallig en hoe beviel het jou ?

Ik ben nu bezig om te kijken of Neuraaltherapie iets voor mij is, heeft iemand enige ervaringen hiermee?

Ben zelf 36 en kamp sinds mijn 6e met migraine en andere hoofdpijnen, om gek van te worden!

ik wens je veel sterkte,
Groetjes
Caty


Geschreven door: wen op Donderdag 16 April 2009 om 08:48 Ongepaste reactie?

HOi
Ik heb al verscheidene malen berichtjes achter gelaten over Nieland. Vooral veel hierover is te lezen op het forum van kopzorgen.
Mijn neuroloog (die samenwerkt met natuurgeneeskundigen)hield mij het volgende voor.
Je laat je iets inspuiten (want Nieland zet spuiten in hals, eierstokken en armen tegen de migraine) waarvan je niet weet wat het is en welke schade het kan aanrichten, is dat niet spelen met je gezondheid en je leven?
Toen heb ik er toch maar van af gezien.

gr wen


Geschreven door: jolanda op Donderdag 14 Mei 2009 om 01:20 Ongepaste reactie?

hallo, ik ben ook een van de mirgrane patienten, ik heb al mirgrane aanvallen vanaf me zestienden en ben nu inmiddels 42 jaar. ik heb al van alles geprobeerd en gedaan, als lijkt een beetje te verlichten in het begin.!! ja want ben NOOIT MIRGRANE VRIJ GEWEEST, maar dan naar een tijdje kommen de langere aanvallen weer terug en steeds erger dan voorheen, ik lig nu zo drie keer per maand in het donker, geluidloos, en een emmer naast me bed weer geregeld vier a zes dagen plat..maar zag opeens een lichtpuntje,?? denk ik hoop ik ?? ik heb namelijk ook vol goede hoop contak gezocht met de pratijk van dokter Nieland, maar nu ik hier al die berichtjes zo leest zak me de hoop eigelijk wel weer in me schoenen, WANT IS DIT DAN TOCH WEER GEEN OPLOSSING,, smiley smiley smiley heeft er niemand tot nu toe dan een positiefen ervaring opgedaan met deze kliniek, en deze verdovingspuitjes


Geschreven door: Myra op Maandag 18 Mei 2009 om 12:38 Ongepaste reactie?

Hoi,

Ik heb chronische clusterhoofdpijn, ongeveer al 4 jaar lang. Chronisch wil zeggen dat ik zeker 3 dagen in de week verga van de pijn, en dan bedoel ik ook echt pijn (men noemt het ook wel zelfmoordhoofdpijn). Mijn been is blauw van de Imigranspuiten (die niet echt meer helpen door de gewenning). Ik had een afspraak gemaakt bij Nieland maar door alle enge "recensies" wilde ik die afzeggen. Ben toch heengegaan en heb nu 4 behandelingen gehad (elke week ga ik heen). Ik heb nogal een naaldenfobie, maar goed...alles om van de pijn af te komen he? Na de eerste behandeling heb ik het weekend enorme aanvallen gehad maar ben dus nu al 4 weken hoofdpijnvrij. Het klopt dat er spuiten worden gezet maar echt niet in de eileiders. Er worden prikjes in de schaamstreek (ver onder de navel) gezet. Ik ben de mening toegedaan; ik ben nu al zo vergitigd door alle medicijnen (Verapamil, Imigran etc) dan kan dit er ook wel bij. Feit is dat de reguliere artsen vrij weinig op hebben met homeopathische en alternatieve geneeswijzen.
Ook ik heb homeopathie etc geprobeerd en elke genezer/arts keurt het werk van de ander af. Zou het iets zijn als..wat ze niet kennen..???

Nogmaals, ik maak geen reclame en ik promoot de beste man Nieland ook niet en ik mag van mezelf zeggen dat ik een enorme cynicus ben die zeer zeker met beide benen op de grond staat, maar tot nu toe heb ik er enorme baat bij.


Geschreven door: wen op Dinsdag 19 Mei 2009 om 09:43 Ongepaste reactie?

Hoi Myra
Mijn neuroloog is juist voorstander hiervan. Hij heeft me nu verwezen naar een antuurgeneeskundige. Echter, wat hij zegt is dat je je iets laat inspuiten waarvan je niet weet wat het is. Vaak blijkt het een soort van steroide te zijn. Ja, dat helpt bij iedereen een bepaalde tijd. daarom wilde mijn neuroloog niet dat ik dat deed. Nieland laat mij niet weten wat hij inspuit, wat er precies in zit.
Bij de natuurgeneeskundige ben ik net geweest. Blijk een overgevoeligheid voor tarwe te hebben. Hierdoor stapelen de afvalstoffen zich op in mijn lichaam. Ben ik erg moe, pijnlijke gewrichten, gal en nierstenen en mogelij kook de migraine. We wachten af.
gr Wen


Geschreven door: Myra op Dinsdag 19 Mei 2009 om 12:20 Ongepaste reactie?

Nieland deelde mij mede dat mijn hormoonhuishouding niet klopt, de waarden weken erg af van wat het moet zijn. Ben ook gestopt met de anti conceptie pil en gebruik geen suiker en zoetstoffen meer. Moet zeggen dat het laatste erg moeilijk is haha.

Heel veel succes en ik hoop werkelijk dat de hoofdpijn minder wordt danwel verdwijnt.


Pagina 1 van 9 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie