Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Brechtje

Geschreven op: Dinsdag 11 Juli 2006 om 21:14
Ongepast of beledigend?

BOTOX Wie heeft hier ervaring mee als behandeling van de migraine?????

Mijn neuroloog wil mij botoxinjecties gaan geven tegen mn migraine.
Volgens hem zijn er al veel mensen die hier goede resultaten mee hebben..Maar ik kan nergens iets terugvinden hierover..nergens ervaringen..

Ik vind het maar een eng idee..

Wie heeft hier ervaring mee? Zowel goed als slecht...

groetjes Brechtje 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: droopy39 op Dinsdag 12 September 2006 om 22:21 Ongepaste reactie?

hoi ik heb al botox gehad het help bij mij wel goed.
ik had elkedag hoofdpijn nu heb ik het nog maar 2xpermaand.
er staat ook dingen op het internet moet je kijken bij google en dan botox voor hoofdpijn. als je nog vragen heb dan kun je me mailen droopy....


Geschreven door: Kenneth op Zaterdag 1 December 2007 om 15:22 Ongepaste reactie?

Hoi,ik heh een diepe voorhoofdsrimpel en volgens mijn ostheopaat is dat vaak een teken van een hoofdpijnpatient.ik loop al tiental jaren rond met hoofdpijn en liet dan ook een botoxinspuiting doen om die rimpel te verkleinen.Na twee weken begon de rimpel te vervagen en kon zo mijn voorhoofd niet meer opspannen.De hoofdpijn zelf bleef evenwel aanwezig.Alleen een minder streng aangezicht was daarbij positief.Botox had bij mij jammer genoeg geen resultaat voor mijn hoofdpijn.


Geschreven door: Hennie op Maandag 28 Januari 2019 om 12:02 Ongepaste reactie?

Mijn vrouw heeft hier heel erg last van gehad! (a href="https://www.hofkliniek.nl/")Botox(/a) behandeling heeft haar wel een beetje geholpen dus ik raad het wel aan voor iedereen!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie