Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Tijn

Geschreven op: Dinsdag 11 Juni 2013 om 21:03
Ongepast of beledigend?

Hallo! Heeft iemand hier ervaring met een Botoxbehandeling (tegen migraine) in BelgiŽ? Of weet iemand er iets over? Ik wil graag Botox proberen en heb ooit eens gehoord dat het in Belgie goedkoper is. Ik zou het het liest in een ziekenhuis doen.
Bedankt! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: anja op Woensdag 19 Juni 2013 om 21:33 Ongepaste reactie?

Hallo, Ja ik krijg nu al 1,5 jaar Botox spuiten, In Orbis ziekenhuis in Sittard doen ze dat, daar zit ook een hele goede hoofdpijnkliniek. Is wel voor mij elke keer 1,5 uur rijden. Je krijgt om de drie maanden de spuiten toegediend.. dat is geen pretje. De eerste 3x had ik minder hoofdpijn, was er nog niet vanaf maar de aanvallen waren minder heftig en minder vaak.. Normaal dus 3x per week en tussendoor ook wat vervelende hoofdpijn. Na de spuiten 1x per week en tussendoor hoofdpijn die wel te handelen was.. Maar zoals met zoveel.. nu heeft het al een paar keer niet gewerkt. Het is ook elke keer de vraag of het werkt. Ik heb afgelopen maandag weer spuiten laten zetten en hoop dat ze nu wel werken, zo niet dan denk ik dat we moeten stoppen. Dat is balen want ik heb echt alles maar dan ook alles al geprobeerd, heb al 25,5 jaar hoofdpijn.. de laatste tijd gaat er geen dag voorbij zonder hoofdpijn.. Maar ik hoop dat ze nu werken, ze hebben wat extra spuiten achter in mijn nek gezet tot mijn schouderbladen.. Ik heb het 1x bij een schoonheidsspecialiste laten doen, dat werd niet vergoed en kan en mag ze alleen in je voorhoofd zetten. Dus heb je geen zin om heel die wandelpad te belopen en heb je ''alleen maar'' hoofdpijn aan je voorhoofd dan kan je dat proberen. Er zijn veel schoonheidsspecialisten die dit ook doen. Ik ben daarna dus naar Sittard gegaan, het is wel zo dat je elke 3 maanden het moet herhalen en pijnstillers vrij bent.. ik moest eerst afkicken van de 15 pijnstillers die ik per dag slikte en dat is mij toen in 3 maanden gelukt. Leven is een hel met Migraine.. het is erg zwaar en probeer hulp te zoeken waar je maar kan.. Sterkte. Anja


Geschreven door: sophie op Woensdag 26 Juni 2013 om 15:25 Ongepaste reactie?

Beste Tijn,
voordat je helemaal naar belgiŽ gaat; in ziekenhuis ''de Gelderse Vallei'' in Ede kun je terecht voor een botoxbehandeling tegen migraine. Het is op de afdeling klinische neuro fysiologie bij dokter Janssen.
Ik moet je wel waarschuwen dat het mij niet heeft geholpen.
Wat mij wel heeft geholpen is atacand, voorgeschreven door een neuroloog. Ik heb al een half jaar vrijwel geen aanvallen meer.
Hopelijk vind jij ook gauw een oplossing.
Veel succes!


Geschreven door: Francis op Vrijdag 5 Oktober 2018 om 06:49 Ongepaste reactie?

Ik vind het super helpen bij hoofdpijn sinds botox heb ik een jaar geen hoofdpijn gehad, gewoon bij een arts of kliniek gedaan en ben er heel blij mee!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie