Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

24/7 hoofdpijn anoniem

Geschreven op: Zaterdag 26 Augustus 2017 om 17:27
Ongepast of beledigend?


Ik was 8 jaar toen ik voor het eerst (bewust) met hoofdpijn te maken kreeg het begon met 1 Š 2 keer per maand. Na mate de maanden doorgingen kreeg ik er steeds vaker last van. Opgegevenmoment 2/3/4 keer per week. Op mijn 8ste heb ik ook een lichte hersenschuding gehad ik weet nog steeds niet of het daar aan kan liggen. Na wat ik mij kan herineren is het na een jaar / 2jr zo erg geworden dat ik er mee begon op te staan en er mee na bed ging. Ik heb dus 24/7 hoofdpijn. Ik was best jong en toen merkte ik al dat ik minder na school ging minder vaak met vriendinnetjes afsprak. Na mate de jaren voorderden is de hoofdpijd altijd 24/7 gebleven. Toen ik na de middelbare school ging was ik 13 en begon ik er steeds meer last van te krijgen het leek wel alsof se hoofdpijn elke dag erger werd. Ik heb het gevoel dat ik nooit van mij jeugd heb kunnen genieten, ik wou vaak na school na huis en soms ging ik helemaal niet eens na school. Ik was er echt doodmoe van. Rond mijn middelbare school periode begon ik ook migraine aanvallen te krijgen. Buiten mij dagelijkse hoofdpijn om had ik ook aanvallen waardoor ik nůg ergere hoofdpijn kreeg. Ik heb last veel last van licht en geuren. Het laatste jaar van mijn middelbare school was ik maar 33% aanwezig geweest allemaal door de hoofdpijn. Het ergste al van alles vond (vind) ik misschien wel dat niemand me begrijpt niemand kan het aan de buiten kant aan mij zien. En aagezien mensen al snel zeggen neem een paracetemol of iets kan ik hun niet sirrieus nemen. Daarom sluit ik het onderwerp van mijn hoofdpijn vaak af voor anderen. Als ze toch geen interesse hebben en denken dat ik me aanstel want ik zie er niet ''ziek'' uit, prima dan zwijg ik liever dan 100 keer me verhaal te vertellen en ze me niet geloven of aankijken dat ik het uit mijn duim zuig.

Ziekenhuizen,behandelingen,medicijnen.
Sinds dat ik echt in mijn dagelijks leven er last van begon te krijgen, zoals ik niet kon doen wat andere van mij leeftijd deden besloten ik en mijn moeder na de dokter te gaan. Denk dat ik 11/12 was. Het hele project begon toen, om te beginnen hd de dokter me doorgestuurd naar een opticen ze dacht dat het aan me ogen lag. Dat was uiteindelijk niet zo en ik weer terug na de huisarst. Ze stuurde me door na een pysigoloog, ze dacht dat ik spanningen had. Helaas voor haar maar ook dat was niet zo. Verder dokteren dan maar, ze stuurde me na een fysiotherapeut ze dacht dat het mijn nekwerfels waren. Maar nee ook daar had ze geen gelijk in. Toen stuurde ze me door na een hoofdpijnkliniek in Roosendaal. Allereerst moest ik van hun een hoofdpijn dagboek bijhouden. Maar aangezien ik 24/7 hoofdpijn heb met 3/4 keer per week een aanval vonden ze het moeilijk. Daar schreven ze me medicijnen voor en moest ik dat 3 maanden proberen en dan zouden we de resultaten bespreken. Ik heb in totaal misschien wel 10 medicijnen daar voorgeschreven gekregen, en geen van alle werkte. Het enige waar ik last van had was van ALLE bijwerkingen. Waardoor ik mijn dagelijks leven helemaal niet meer zag zitten. Ik lag dagen in bed of op de bank. Zolang het maar een donkere plek was. Bij mijn hoofdpijn ben ik ook altijd erg moe ik kan uren slapen en nog moe zijn. Snachts slaap ik opzich goed het is niet dat dehoofdpijn mij wakker houdt. Na de hoofdpijn kliniek waar ze niks meer voor me konden betekenen ben ik door gestuurd na een andere neuroloog die over hoofdpijn/migraine gaat. Hij vond me verhaal interesant maar ook hij wist het niet en gaf me alleen maar medicijnen. Tot zware anti depresifa pillen toe. Tot mijn huisarts zei stop ze is nog een kind zoveel medicijnen zonder dat het werkt kunnen we daar beter mee stoppen. Toen ik ben ik zelf ostheopatie gaan doen. Die meneer zag weer andere oplossingen voor me hoofdpijn, hij heeft een paar werfels recht gezet en in mij mond iets gedaan (soort groter gemaakt met speciale drukpunten) aangezien ik een beugel heb gehad dacht hij dat dat mij kaak klem had gezet en dat daar mijn hoofdpijn van daan kwam. Maar helaas dat was het ook niet. Ik heb ook nog een MRI scan gehad van mijn hersenen om te kijken of daar iets niet goed zat maar de uitslag daarvan was dat ze niks aparts of iets konden ontdekken. Toen ben ik accupentuur gaan doen omdat dat soms ook hoofdpijn kan verhelpen maar helaas weeer iets dat mij niet kon helpen. Uiteindelijk heb ik mijn huisarts gevraagd me door te sturen na LUMC Leiden, daar zou een hoofdpijn proffesor zitten na allerlei vraag lijsten te hebben ingevuld en 2 afspraken met praten te gehad te hebben stuurde ze me een email dat ze niet denken dat ze voor mij iets kunnen betekenen.. Ik ben weer helemaal terug bij af dacht ik.

Ik leef nog steeds elke dag met hoofdpijn en nog steeds wekelijkse (migraine) aanvallen ik weet niet meer wat ik zou kunnen doen. Ik zou zoo graag een dag geen hoofdpijn meer willen. Ik weet na 11 jaar niet eens meer hoe het is om geen hoofdpijn meer te hebben. Het lijkt wel of ik er aan gewend ben geraakt.. Uiteindelijk heeft mijn huisarts het maar spanningshoofdpijn genoemd maar spanningen heb ik nooit gehad en nee ook niet onbewust maar ze wist niet hoe ze het anders zou moeten noemen

als iemand nog een tip heeft of soort gelijk heeft graag reageren. smiley smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mira op Maandag 23 April 2018 om 16:18 Ongepaste reactie?

Ik weet wat het is vreselijk
Om 24/7 erg pijn te hebben en niks helpt
Ik zoek ook naar een oplossing
Ik zou al blij zijn als het een paar uur
Weg zou blijven dit is geen leven
Groetjes mira


Geschreven door: Britt op Woensdag 11 December 2019 om 21:44 Ongepaste reactie?

Ik ben ook iemand die 24/7 hoofdpijn. Ik ben nu 16 en heb er al zeker 2 jaar lang last van, al weten mijn ouders het net een half jaar. Meditatie, medicatie of wat je dan ook kan bedenken helpt mij allemaal niet. Het is een constante hoofdpijn met afwisselende pijnlijke steken. Mijn therapeute kan ook niet plaatsen wat het is. Wel is duidelijk dat door de hoofdpijn mijn 2 meest voorkomende emoties boosheid en verdriet zijn geworden, de rest lijkt verdwenen.

Als er iemand is met tips over hoe ik dit op zijn minst kan verminderen zou ik die heel graag horen


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie