Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anneloes

Geschreven op: Donderdag 31 Januari 2019 om 09:31
Ongepast of beledigend?

RE: Meedoen aan kort medisch interview voor patiŽnten met migraine, vergoeding $60

Dag allemaal,

Mijn naam is Anneloes, en ik werk als vertaler voor True Sense Translations. Een cliŽnt van mij is gespecialiseerd in het vertalen van Clinical Outcome Assessments, vragenlijsten die worden gebruikt om de ervaringen van patiŽnten met medische behandelingen of medicijnen te testen. Samen zijn we bezig zo''n vragenlijst voor patiŽnten met migraine te vertalen. Als die vertaling straks klaar is willen we hem graag voorleggen aan een kleine groep patiŽnten, zodat zij ons kunnen vertellen of de vertaling (naar het Nederlands) voor hen helemaal duidelijk is.

Ik ben nog op zoek naar 2 mannen die hieraan mee zouden willen werken. Zij zouden dan de vertaalde vragenlijst van te voren moeten doorlezen en daarna met mij een telefonisch interview doen van een half uur tot een uur. Er staat een vergoeding van $60 (Ä52) tegenover, welke zal worden uitbetaald nadat het interview is afgerond. Uiteraard wordt met medische informatie zeer vertrouwelijk omgegaan.

Kent of bent u iemand die hieraan zou willen meewerken, en die eind februari tijd heeft voor het interview? U kunt contact met mij opnemen via info@truesensetranslations.nl. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie