Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lisa

Geschreven op: Vrijdag 15 Maart 2019 om 16:00
Ongepast of beledigend?

Voor mijn masterthesis in de opleiding Master in de Nieuwe Media en Maatschappij doe ik onderzoek naar de rol van gezondheidsinformatie op online forums bij mensen die lijden aan migraine.
Ga jij vaak op zoek naar informatie op online forums of net niet? In jouw opinie ben ik geïnteresseerd!
Onderzoek wees namelijk uit dat heel wat mensen die chronisch lijden, informatie gaan opzoeken online en daarbij heel vaak op online forums terechtkomen!
Zelf ben ik geen migrainepatiënt, dus vanuit mijn neutrale positie wou ik eerst een beeld krijgen van wat migraine nu is. Ik heb hiervoor tien patiënten uitvoering geïnterviewd wat me heel wat interessante informatie heeft opgeleverd.
Met die informatie heb ik een enquête opgesteld, onderbouwd met heel wat vragen uit literatuur.
Als je 15 tot 20 minuutjes tijd hebt, zou het voor mij een grote hulp zijn moest je deze enquête willen invullen!
Alvast bedankt!

https://ghentunipss.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6Jqv9glBgIJqHS5?fbclid=IwAR2WW0H6QVqE-JykOxUwGoi4aXa4qeWHvFs81NXvpoHc1gJdHonwPl_c0XI 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Renee op Dinsdag 30 April 2019 om 21:50 Ongepaste reactie?

De link naar de enquête werkt niet


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is één van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie