Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetmigraine.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetmigraine.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Fleur_119

Geschreven op: Zondag 20 Oktober 2019 om 19:16
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,
Ik wil jullie iets vragen en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
Vorig jaar mei heb ik iets gehad weet niet wat maar vanaf die tijd heb ik hele erge hoofdpijn 24/7. Ben bij neuroloog geweest en heb verwelkom gehad dat hielp niet toen lithium en zuurstof therapie omdat ze dachten aan clusterhoofdpijn. Ik heb 9 mnd veel op bed gelegen tot 24 febr toen kreeg ik iets ik kon niet meer praten en was 1 zij dit verlamd en ben In het ziekenhuis beland daar allemaal onderzoeken gehad maar ze konden niks vinden niet een bloeding helemaal niks. Dat was zondag op de donderdag erna kreeg ik epileptische aanvallen en ben town op pc beland met beademing enz. Na 6 dagen mocht ik daar weg en.op de gewone neurologie afdeling.ik haalde alles door elkaar en kon nog niet praten maar ik begreep wel alles. Ben 4 wk In het ziekenhuis geweeat en ben town naar revalidatie centrum gegaan 7 weken daar gezeten kon daarna wel weer iets praten. Heb wel weer de Hele erge hoofdpijn terug. Tussen 0 en de 10 dan zeker de hele dag door een dikke 8. Ik heb ook vreselijke last van mijn benen en.loop niet echt best. De pijn lijkt zenuwpijn sinds 4 wk heb ik dat ook in armen en benen. Is niet echt een leuk leven zo met al deze klachten. We zijn nu in 3 ziekenhuizen geweest maar de neurologen weten het niet. Misschien is hier iemand die iets weet. Ik hoop het.
Alvast bedankt  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Annabel op Zondag 27 Oktober 2019 om 11:48 Ongepaste reactie?

Hee Fleur!
Heb je al veder gekeken dat alleen je hoofdpijn in het ziekenhuis?
Zijn bijvoorbeeld je zenuwen onderzocht?
Het kan best zijn dat er verschillende dingen zijn waardoor je een aanval krijgt. Heb je ooit gedacht aan migraine? Het klinkt misschien heel stom maar je hebt heel veel vormen van migraine.
Blijf volhouden dat er wel iets echt mis is want dit hoort niet.
Je kan ook meerdere artsen tegelijk om advies vragen.

Groetjes, annabel


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie