Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

ten einde raad, bijna dagelijks borende pijnen

mevr.c, geschreven op: Vrijdag 19 Dec '14 om 19:26

Ik heb jarenlang maandelijks migraine aanvallen gehad voor de menstruatie die 2 a 3 dagen duurde en na de menstruatie weer,de pijn wisselde per dag van zijde en was zeer ernstig maar vooral erg borende pijn, sinds de overgang opeens geen menstruatie en geen migraines meer,dit bleef 2 jaar zo,sinds september opeens bijna elke dag aanvallen van ondraaglijke scherpe borende pijn bij mijn rechterslaap,beginnend met soms aura; schittering in de vorm van kartelrand wat zich uitbreid over gezichtsveld en soms tintelingen in de neus en dan doet de zijkant van neus ook pijn,de pijn is zo ondraaglijk dat ik helemaal in paniek raak,en dan als het op het hoogtepunt komt zakt het weer af na een uur of 4 om vervolgens weer opnieuw of soms aan de andere kant zich te herhalen,dit ging een paar weken zo door soms een dag wat beter maar dan moet ik herstellen van de aanval,ik heb nu topamax gekregen,het gaat iets beter,nu om de 4 dagen een paar x deze aanvallen,maar de dagen tussendoor nog steeds een constante scherpe pijn,dit aan de linkerkant van mijn hoofd bij de slaap,dan probeer ik wel wat te doen,maar ik lig bijna alleen nog maar op bedzou dit clusterhoofdpijn kunnen zijn?,ik lees dat dit max. 3 uur duurt,komt clusterhoofdpijn nooit in aanvallen langer dan 3 uur voor en komen daar geen aura''s bij voor? alvast mijn dank voor uw reaktie
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerten einde raad, bijna dagelijks borende pijnenmevr.cVrijdag 19 Dec '14 om 19:26
spacericonspacerten einde raad, bijna dagelijks borende pijnenPjotr CarbaatWoensdag 24 Dec '14 om 12:05

(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie