Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

Waar in het hoofd zit de migraine?

anita76, geschreven op: Donderdag 5 Feb '15 om 16:05

Ik heb migraine gehad voor mijn zwangerschappen. familiaire hemiplegische migraine. (dus altijd aan 1 kant verlamming) Na de zwangerschappen was ik er vanaf. Nu moet ik wel zeggen dat tijdens mijn zwangerschappen beide keren een virus in mijn hersenen was. Dus mijn vraag is eigenlijk. Waar in de hersenen zit dan deze migraine. want 8,5 jaar na de eerste keer virus in de hersenen heeft het weer plaatsgevonden, maar dan heftiger. In die tussen jaren heb ik GEEN migraine gehad. Wel heel vreemd allemaal en er is ook geen verklaring voor eerst was het hormonen, maar nu heb ik geen verandering hierin. Dus ik wil graag een antwoord op de vraag in het kopje onderwerp.
x anita


Titel Auteur Geschreven op
iconspacerWaar in het hoofd zit de migraine?anita76Donderdag 5 Feb '15 om 16:05
spacericonspacerWaar in het hoofd zit de migraine?Pjotr CarbaatZondag 8 Feb '15 om 15:41

(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie