Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

Migraine??

miran30, geschreven op: Woensdag 6 Mei '15 om 21:02

Ik ben afgelopen weekend ontzettend geschrokken.
Zondagochtend druk bezig geweest met de kids en het huishouden. tegen 12.00 ging ik zitten en keek ik op mijn telefoon. Ik kon moeilijk mijn aandacht erbij houden om iets te lezen. In mijn rechter ooghoek zag ik ook wat wazig.
Toen ik een moment later op stond kreeg ik hoofdpijn. Pakte daarop maar 2 paracetamol zodat deze misschien niet door zou zetten. (Ben overigens niet bekend met migraine.)
Weer een moment later merkte ik dat ik moeite had om zinnen te maken, haalde de woorden wat door elkaar en nog even later kon ik zelfs geen fatsoenlijk woord uitspreken. Echt met een dubbele tong net alsof ik dronken was.
Ik ging even zitten, kwam wat tot rust en toen ging het wel weer. Wel heb ik die dag en de dag erna zo''n ontzettende hoofdpijn gehad. En ineens was het over.
Dag later heb ik toch de huisarts even gebeld, en die zei dat ze dacht dat dit een migraine aanval is geweest.
Dit is zondag gebeurd, het is nu woensdag en ben af en toe nog wat licht in mijn hoofd/draaierig, vermoeid, en heb het idee dat ik er soms nog wat langs praat. Maar dat laatste kan misschien ook komen omdat ik zo geschrokken ben en daardoor nu erg op mijn spraak let.
Dus mijn vraag is eigenlijk, is dit herkenbaar als een migraine aanval? En kun je daar nog een paar dagen wat vermoeid door zijn enzo?
Groetjes..
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerMigraine??miran30Woensdag 6 Mei '15 om 21:02
spacericonspacerMigraine??Pjotr Carbaat, neuroloogDinsdag 9 Juni '15 om 14:10

(Advertentie)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetmigraine.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Hoofdpijn van kinderen

De hoofdpijn van kinderen en de kopzorgen van hun ouders.

Is er eigenlijk wel een verschil tussen de hoofdpijn van kinderen en de hoofdpijn van volwassenen?

Het antwoord luidt : Ja.

Een interessant artikel van onze eigen redacteur neuroloog Pjotr Carbaat

Lees hier het hele artikel

INTERVIEW

Hoofdpijn is ťťn van de meest voorkomende medische klachten op de wereld. Er zijn hoofdpijnen die bijna niet te verdragen zijn en dagen aanhouden zoals migraine of cluster hoofdpijn. Deze gevallen kunnen terecht bij de hoofpijnpolikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Een gesprek met neuroloog Reinder Holscher.

Lees het interview

Nieuwe aanpak migraine

Een derde van de Nederlanders met migraine krijgt niet de behandeling die nodig is. Terwijl de behandeling en medicijnen er wel zijn. Migraine wordt nog niet voldoende erkend als een ziekte volgens neuroloog Eekers.

Lees het artikel (PDF)

Advertentie